Spel

Kienen

Kienen in het wijkhuis betekent niet alleen spelen voor het eigen plezier, maar ook voor het goede doel.

De opbrengst komt namelijk ten goede aan diverse andere activiteiten die worden aangeboden door het wijkhuis. Natuurlijk zijn de prijzen die te winnen zijn met het kienen hier niet minder prachtig om.
Hebt u altijd veel geluk in het spel of gewoon behoefte aan een gezellige avond, kom het dan eens proberen in het wijkhuis. Toegang voor iedereen ouder dan 16 jaar.

Elke 1ste vrijdag van de maand is het wijkhuis vanaf 19.00 uur open voor de kienavond. Het kienen zelf begint om 19.30 uur en eindigt meestal rond 22.45 uur. Een serie kost €5,75, een halve serie kost € 3,- en een extra kaartje kost € 1,70.


Koersbal

Koersbal is een sport voor iedereen. Het lijkt een beetje op Jeu de Boules, men moet namelijk proberen de ballen zo dicht mogelijk bij het kleine balletje, de 'jack' te krijgen. Er is echter één heel groot verschil: de ballen bij koersbal zijn aan een kant wat zwaarder, wat zorgt voor een afwijking tijdens het rollen.

Momenteel ligt de activiteit Koersbal stil. Alle benodigdheden zijn echter aanwezig in het wijkhuis. Lijkt het u leuk deze activiteit weer op te starten, informeer dan in het wijkhuis naar de mogelijkheden.